Vision

Vi ønsker at hjælpe dig med at realisere dine mål på den mest optimale og hensigtsmæssige måde – uanset om du er nybegynder, motionist eller eliteatlet. 

Vi tager afsæt i din unikke situation, og arbejder derfor ud fra en holistisk tankegang, hvor din træning skal passe ind i daglidagen, og ikke blive et unødigt stressmoment. Den “perfekte” plan er kun relevant, hvis den udføres, og derfor er balance i livet en nøgleværdi i måden vi arbejder på i Peak4ever.

Af den grund er vi ikke kun opmærksomme på, at hjælpe dig med din træning, men sikrer os også, at du har styr på din restitution og energi. Starter du et forløb hos os støtter vi dig hele vejen.

 

MØD OS

Vi er to super engagerede, skarpe og top-nørdede unge mennesker – Katrine og Mads.

Bag os har vi en kandidat i Biomedicin, en kandidat i Konkurrence- og Elitedræt, en Ph.d. indenfor biomedicin og genetik samt et stort antal kurser indenfor træning, kost og sundhed. Vi har mange års erfaring som trænere indenfor både kampsportens og løbesportens verden, erfaring som gymnasielærer i idræt, underviser i biokemi og fysiologi på universitetet, samt flere års erfaring med fysiologiske tests i både det private og på universitetet. Dertil mange års erfaring med eliteidræt som udøvende atlet.

Bag os har vi et team af læger, hvoraf én af dem er sportslæge, og har arbejdet med olympiske atleter. Vi har altså setup’et, til at hjælpe dig bedst muligt på vej mod en bedre form, og en sundere krop.

Kort sagt, vi har den teoretiske og praktiske viden til at hjælpe DIG bedst muligt.

MADS TÆRSBØL

Cand. Scient Idræt (konkurrence og eliteidræt)

Professionel løbetræner

Løbetræner i Adidas siden 2018

Eliteløber med deltagelser til NM, EM, E-cups, EM-hold mm.

Klinisk Mesterlære hos Umahro 2022-2023

KATRINE NØRGAARD

Ph.d. Biomedicin og genetik

Kostvejleder og sundhedscoach

Skyggecoach

DUTCH certificeret behandler

DNALife behandler

Klinisk Mesterlære hos Umahro 2022-2023