Vejen til mere energi og overskud i din hverdag

3 måneders forløb

Vi tager dig ud på en

sundhedsrejse

Kunne du tænke dig at tabe overflødige kilo, øge din fedtforbrænding, få mere energi i hverdagen, komme af med smerter, samt leve et sundere og længere liv?

Igennem dette 3 måneders forløb, hjælper vi dig i gang med en ny sund hverdag fuld af gode rutiner, således at du kan leve det liv du drømmer om.

Er forløbet noget for dig?

    ⭐   Vil du have mere energi og overskud i din hverdag?

    ⭐   Længes du efter øget livsglæde?

    ⭐   Ønsker du at smide overflødige kilo, og holde din ønskede vægt?

    ⭐   Vil du have højere fedtforbrænding?

    ⭐   Har du en drøm om, at få en sundere og stærkere krop?

    ⭐   Ønsker du at føle dig FANTASTISK i din krop hele tiden?

    ⭐   Har du behov for, at få ændret dit selvbillede, og være tilfreds med dig selv hele tiden?

    ⭐   Vil du af med dine skavanker, træthed og smerter?

Meld dig til nu, og få adgang til personlige programmer og redskaber, samt vores støtte og hjælp til lige netop DIG, så du opnår et liv UDEN træthed, manglende overskud, smerter og overskydende vægt.

En sund og aktiv krop giver større glæde samt mere energi og overskud i din hverdag.

Har du svært ved at komme i gang med at træne og spise sundt, selvom du godt ved, det er det bedste for dig? Har du svært ved at tabe de overflødige kilo? Eller oplever du, at du nemt tager på igen, kort tid efter du har tabt dig?

Dette forløb er for dig, som ønsker hjælp til at komme i gang med en mere aktiv hverdag, samt en sundere og mere næringsrig kost. Forløbet er skabt til at finde motivationen frem hos dig, skabe nye aktive vaner og en sund livsstil med mere energi, overskud og glæde. Målet er, at du skal have det FANTASTISK hele tiden.

 

Du vil på denne rejse kunne sige farvel til de overflødige kilo, træthed og smerter, og byde velkommen til en sund, smuk og strålende krop fuld af energi og overskud.

 

En aktiv hverdag er noget af det bedste du kan gøre for din krop, og det er den allerbedste måde at fremme din sundhed på. Højere iltoptagelse og øget muskelmasse er noget af det mest effektive, til at reducere din risiko for adskillige sygdomme samt forlænge din levetid.

Et forløb hos os er skræddersyet til dig med en travl hverdag, som ønsker mere sundhed, energi og balance. Vi skaber et forløb som er unikt tilpasset dig, og passer ind i din hverdag således, at det ikke skaber unødigt pres på dig.

Vejen til mere energi og overskud i din hverdag
er en 12-ugers rejse, som lærer dig, at implementere mere aktivitet, sundhed og velvære i din hverdag således, at du kan skabe balance i krop og sind, og forbedre din sundhed.

Tidligere deltagere har sagt farvel til:

 

    ⭐   Overflødige kilo

    ⭐   Manglende overskud og træthed

    ⭐   Kroniske smerter

    ⭐   Humørsvingninger

    ⭐   Hormonelle ubalancer

    ⭐   PMS

    ⭐   Fordøjelsesproblemer, diarré og forstoppelse

    ⭐   Svage muskler

    ⭐   Yoyo-vægt

    ⭐   Cravings og trang til søde sager

    ⭐   Overspisning

    ⭐   Hovedpiner

    ⭐   Søvnproblemer

    ⭐   Angst og depression

    ⭐   Psoriasis, eksem, akne og andre hudlidelser

Giv dig selv denne gave

Tilmeld dig i bunden

Hvordan kan dit liv se ud efter et 12 ugers forløb?

    ⭐   Du har tabt dig

    ⭐   Du føler dig stærk, slank og sund med en krop i balance

    ⭐   Du har fået implementeret træning og sund kost i din hverdag, og fået

            implementeret det som gode nye vaner, du aldrig ønsker at slippe igen

    ⭐   Du har fået mere energi, overskud, vitalitet og glæde i din hverdag

    ⭐   Dine smerter i led, muskler og bindevæv er markant formindsket,

            eller helt væk

    ⭐   Du føler dig bedre tilpas i din krop end nogensinde før

    ⭐   Dit selvværd er blevet markant bedre

    ⭐   Du har fået bedre kontrol over din angst eller depression

    ⭐   Du er blevet bedre til at prioritere dig selv og dine behov

    ⭐   Du er kommet nærmere dine store mål og drømme i livet

Dette er ikke endnu en kur, som ikke hjælper, men et forandringsforløb hvor du får personlig og individuel støtte, til at nå i mål med dine ønsker og drømme

“Vejen til mere energi og overskud i din hverdag” er et 3 måneders forløb, hvor vi finder frem til underliggende ubalancer i din krop, som gør dig træt, energiforladt og umotiveret for at komme i gang med vægttab, og en aktiv og sund livsstil.

Igennem disse 12 uger tager vi kærligt hånd om dig. Vi sikrer os, at du kommer i gang med en aktiv hverdag, får sund og nærende kost til at give dig energi, og vi tjekker op på eventuelle ubalancer i din krop, som vi kan hjælpe dig med at få rettet op på – altsammen for at gøre dig til den bedste version af dig selv 💪

 

Er du klar til at gøre op med overflødige kilo, hovedpine, forstoppelse, diarré, træthed, ingen energi, dårligt humør, udbrændthed, uren hud – så er dette forløb perfekt for dig!

 

Hvad får du i forløbet?

 

    ✔    Holistisk sundhedsforløb skræddersyet præcis efter dig og dine behov

    ✔    Omfattende analyse af din sundhed, eventuelle ubalancer samt forståelse af hvad der forhindrer dig i at leve et sundt

            og aktivt liv

    ✔    Test af dine hormoner og biokemi, således at vi kan skræddersy forløbet nøjagtig efter dig

    ✔    Samtale hver uge

    ✔    Vejledning i hvordan du kommer fra A til B

    ✔    Ubegrænset support på mail

    ✔    Personligt træningsprogram; hjemme, fitness, løb, cykling eller andet

    ✔    Individuel kostvejledning

    ✔    Lette og brugbare værktøjer, du kan bruge resten af livet

    ✔    Tracking af din udvikling

    ✔    Få ryddet op i det, som forhindrer dig i at nå i mål

    ✔    Professionel vejledning, tæt sparring, støtte og tilstedeværelse gennem hele 12 uger

    ✔    Vægttab, mere energi, overskud, kropsbalance mm.

    ✔    En sund livsstil

    ✔    Resultater, der varer ved

Hør hvad tidligere klienter siger

Jeg har fået lavet en hormontest i samarbejde med Katrine fra Peak4ever.

Da vi skulle gennemgå testen, havde Katrine på forhånd valgt de områder ud, som var relevante for mig og mine symptomer. Hun tog udgangspunkt i mine egne forklaringer af symptomerne, og koblede dem sammen med resultaterne i hormontesten. Jeg var meget imponeret over, Katrines måde at forklare indviklet stof på en måde, som gav så god mening for mig.

Jeg har derfor heller ikke tøvet et sekund, med at følge Katrines anbefalinger til ændringer i kost, og indtag af vitaminer, da hun har så godt styr på sit område. Jeg føler mig enormt tryg ved at lave disse ændringer, og glæder mig til at se resultaterne.

Sara W. S.

Det er enormt rart at have en hjælpende hånd med på sidelinjen. Det motiverer mig til at gøre mit bedste, og jeg undgår at falde tilbage til et gammelt dårligt mønster, når jeg tænker på, at Katrine regner med mig. Det en rigtig god motivation.

Jeg er begyndt at tænke anderledes i hverdagen. Jeg savner ikke på samme måde snoller, og jeg føler ikke, at min verden skal til at gå under, fordi jeg skal omlægge min kost til noget, som faktisk er bedre for min krop.

Jeg føler mig ikke afhængig af mad mere, og jeg har fået kontrollen tilbage – det er en enorm lettelse.

Amanda L. V.

Det har været noget af en øjenåbner for mig, at være i et forløb med Katrine, på mange planer.

Det at blive bevidst, er overskriften på mit forløb hos Katrine. Jeg er blevet bevidst om, hvordan jeg bruger min tid, og hvordan jeg bruger den mest effektivt i forhold til, hvad jeg gerne vil opnå, og uden at gå på kompromis med kvaliteten i min dagligdag – tværtimod.

Jeg er blevet meget kropsbevidst, pludselig tænker jeg over hvordan jeg har det, og hvorfor jeg har det sådan, og hvad jeg evt. kan gøre for at ændre status – det er en helt ny fornemmelse for mig, at opdage min krop på den måde.

Jeg er også blevet opmærksom på mit sind, jeg mediterer, laver bodyscan og nyder mere og mere at falde 100 % til ro, det er så dejligt, selvfølgelig mens man er i det, men især bagefter, hvor der skal noget af en orkan til at vælte mig omkuld. Den indre rejse er fuldstændig ny for mig, og der er dage hvor det ikke fungerer, men Katrine har været fantastisk til at guide og vejlede således, at jeg fortsat har meget mod på at fortsætte rejsen.

Jeg nyder mine små opgaver, og kan mærke de gavnlige effekter de har på mig.

Helle B.

Genkender du også dig selv i ovenstående? Og har du brug for en hjælpende hånd til at komme i gang med en sund livsstil?

Så book en gratis samtale med os. Her snakker vi nærmere om hvad dine specifikke behov er, og hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt i mål.