STYRKETRÆNING

Styrketræning er essentielt for udholdenhedssportsfolk, og vi hjælper dig derfor med et ideelt styrketræningsforløb med fokus på præstation og nedsat skadesrisiko.

 

Er du også i tvivl om, hvordan du bedst muligt implementerer styrketræning i dit program? Styrketræning hvor øget præstation i din sportsgren, og nedsat skadesrisiko er i fokus?

 

Hvis dette er tilfældet, er nedenstående program noget for dig. Vi har sammensat et specifikt styrketræningsforløb, med formålet at gøre dig til en stærkere, mere komplet og balanceret sportsudøver – Uanset dit niveau, vil programmet være noget for dig.

Der fokuseres på de mest væsentlige elementer, og kun de mest relevante øvelser er medtaget – Programmet angiver antallet af repetitioner, sæt, pausetid og progression.

Programmet starter med en introduktionsperiode, hvor du bliver bekendt med øvelserne. Derefter kommer en periode hvor det primære fokus er styrke, og efterfølgende kommer mere fokus på power. Til sidst munder programmet ud i specifikke øvelser, til at forbedre din løbeøkonomi, samt din evne til at udvikle maksimal kraft på kortest mulig tid.

Programmet kræver adgang til frie vægte og vægtstænger – Senere i programmet skal anvendes elastikker.

Få et 14-ugers løbespecifikt styrketræningsprogram med 2 ugentlige træningspas.

Pris: kun 1499 kr (excl. moms)

Værdien for dette er: 2499 kr