FRA GOOD TO GREAT PÅ 6 MÅNEDER

VINK FARVEL TIL MANGLENDE RESULTATER OG SIG HEJ TIL EKSTRA ORDINÆRE
FÅ  MAKSIMAL EFFEKT OG OPNÅ FREMGANG, RESULATER OG SUCCES

Idrætsfysiolog og ekspert i metabolisme

Upload Image...

ER DU KLAR TIL AT BLIVE DEN BEDST MULIGE TRÆNER ELLER ATLET?


Forestil dig en varm sommerdag om ½ år…

Du har trænet ihærdigt, du har monitoreret din respons og du hviler i, at du ved præcis hvor du står og hvad du kan. Du er klar, du er selvsikker og følelsen i kroppen i er god. Du kan mærke at det er “pop” i benene, du kan få det maksimale ud af din kapacitet og når du, eller dine atleter, stiller op til konkurrencer, så kroppen klar.

Følelsen af at lykkes, følelsen af at dine mange timers slid i regn og blæst giver afkast, og følelsen af at udvikle sig er unik.

….men er det altid tilfældet for dig? Ved du præcis om den træning du laver giver den ønskede effekt, og om du træner ved den rette intensitet – Eller måske endda hvilken fysiologisk flaskehals der begrænser dig, og dermed kan intervenere direkte på det?

Ved at få styr på disse aspekter kan du få mest muligt ud af din dyrebare tid, og opnå den fremgang du fortjener. Du vil undgå at skulle gætte dig 

 

Du hopper op på cyklen med en kæmpe ro i kroppen. Du tænker over hvilken frihed det er, bare at kunne tage ud og spise med dine venner uden at skulle bekymre dig om mavesmerter, oppustethed, forstoppelse, træthed, ubehag og et hav af restriktioner. Du kan med god samvittighed spise det du har lyst til, og er ikke længere være begrænset af alle dine restriktioner.

Du hygger, griner og har en dejlig aften med mennesker du holder af. Du tager hjem og sover helt fantastisk uden mavesmerter og med den største ro og frihed i kroppen.

Der er SÅ meget vi kan gøre, når det kommer til vores tarmsundhed og fordøjelse. Alt dette lærer du om i dette forløb.

KAN DU GENKENDE FØLGENDE?

TEST DIG SELV!

HVOR MANGE AF NEDENSTÅENDE GENKENDER DU?

HVIS DU KUNNE KRYDSE 3 ELLER FLERE AF DE OVENSTÅENDE PUNKTER AF, OPLEVER DU SANDSYNLIGVIS OGSÅ DE HER UDFORDRINGER:

 

 • Du føler dig træt og mangler energi

 • Du har mange restriktioner for dig selv

 • Du har fået at vide, at der ikke er noget at gøre ved dine symptomer, men du må bare lære at leve med dem

 • Du har prøvet alle de råd af du har fået indtil nu, men intet har hjulpet

 • Du synes det er en jungle af information derude, og ved ikke hvor du skal starte henne

 • Du er træt af at gætte dig frem til hvor dine symptomer stammer fra, for hele tiden at blive frustreret over, at dit problem ikke løser sig

 • Du føler dine restriktioner er en social hæmsko

 • Dine smerter og symptomer fylder rigtig meget i din hverdag, og du tænker næsten på det hele tiden

 • Du er åben overfor at prøve nye ting af, så du ikke længere udsætter din drøm om en sund mave-tarm og fordøjelse

 • Du ønsker støtte, en som forstår dig og at møde andre kvinder med samme problemer og frustrationer som dig selv

 • Du har brug for en, der viser dig hvordan og som selv har gået vejen

Hvis du genkender dig selv i ovenstående, så glæd dig!

Scroll videre og se hvad du lærer trin for trin i de 8 moduler:

DET LÆRER DU PÅ FORLØBET
“FRA RESTRIKTION TIL SENSATION PÅ 10 UGER”
DET FÅR DU PÅ FORLØBET

HVAD SIGER DE TIDLIGERE KUNDER?

Nathalie F. B.

Det er enormt rart at have en hjælpende hånd med på sidelinjen. Det motiverer mig til at gøre mit bedste, og jeg undgår at falde tilbage til et gammelt dårligt mønster, når jeg tænker på, at Katrine regner med mig. Det en rigtig god motivation.

Jeg er begyndt at tænke anderledes i hverdagen. Jeg savner ikke på samme måde snoller, og jeg føler ikke, at min verden skal til at gå under, fordi jeg skal omlægge min kost til noget, som faktisk er bedre for min krop.

Jeg føler mig ikke afhængig af mad mere, og jeg har fået kontrollen tilbage – det er en enorm lettelse.

Amanda L. V.

Sara W. S.

Det har været noget af en øjenåbner for mig, at være i et forløb med Katrine, på mange planer.

Det at blive bevidst, er overskriften på mit forløb hos Katrine. Jeg er blevet bevidst om, hvordan jeg bruger min tid, og hvordan jeg bruger den mest effektivt i forhold til, hvad jeg gerne vil opnå, og uden at gå på kompromis med kvaliteten i min dagligdag – tværtimod.

Jeg er blevet meget kropsbevidst, pludselig tænker jeg over hvordan jeg har det, og hvorfor jeg har det sådan, og hvad jeg evt. kan gøre for at ændre status – det er en helt ny fornemmelse for mig, at opdage min krop på den måde.

Jeg er også blevet opmærksom på mit sind, jeg mediterer, laver bodyscan og nyder mere og mere at falde 100 % til ro, det er så dejligt, selvfølgelig mens man er i det, men især bagefter, hvor der skal noget af en orkan til at vælte mig omkuld. Den indre rejse er fuldstændig ny for mig, og der er dage hvor det ikke fungerer, men Katrine har været fantastisk til at guide og vejlede således, at jeg fortsat har meget mod på at fortsætte rejsen.

Jeg nyder mine små opgaver, og kan mærke de gavnlige effekter de har på mig.

Helle B.

Jeg kan på det varmeste anbefale Katrine som behandler. Katrine er dygtig, sød og kompetent og man føler sig altid i trygge og kyndige hænder hos hende. Katrine er grundig og god til at anskue sine klienter holistisk og i øjenhøjde.

Jeg har selv haft stor glæde af at arbejde med Katrine.

Nathalie F. B.
Selvom det er almindeligt at være oppustet, have forstoppelse, vekslende afføring mm. betyder det ikke, at det er normalt!

MIN HISTORIE

Når jeg siger, at jeg forstår – så forstår jeg 100%!

JEG HAR SELV VÆRET DER!

Når der ingen hjælp er at hente, kan man være nødt til at finde løsningen selv.

Mavesmerter, oppustethed, luft i maven, hård mave, vekslende afføring, fødevareallergier – jeg har haft det hele, og det påvirkede mit liv SÅ meget.

Jeg har utallige gange ligget i fosterstilling i sengen efter at have spist visse fødevarer, lignet en gravid i 6. måned, været på tonsvis af restriktive diæter, haft min egen mad med eller spist hjemmefra, følt mig utilpas og ingen ro haft i min egen krop.

Jeg gik til adskillige læger og undersøgelser for at få svar, men ingen kunne hjælpe mig..

Så jeg besluttede mig for at tage sagen i egne hænder. Jeg lavede MASSER af research, trial & error på mig selv, for at finde ud af, hvad der virkede bedst. Jeg videreuddannede mig, så jeg kunne hjælpe mig selv bedre, og nu også andre som går igennem det samme.

Dengang jeg havde disse problemer, følte jeg mig enormt alene med det – jeg følte, at jeg var den eneste, som havde disse problemer. I dag ved jeg, at jeg bestemt ikke var alene, og vi kvinder er oftere ramt end mændene. Derfor vil jeg dele min historie med dig, så du ved, at du ikke er alene, og at der helt sikkert er et svar, og en løsning derude. Du behøver ikke, og du skal heller ikke, leve med konstante maveproblemer.

MIN FAGLIGE BAGGRUND

Things do not get better by chance, it gets better by change!

HER ER ALT, DU FÅR PÅ FORLØBET
“FRA RESTRIKTION TIL SENSATION PÅ 10 UGER”

8 webinarer af 1 time

2 Q&A’s

Test af din fordøjelsestype

10 workbooks

1:1 session

Eksklusiv Facebook gruppe

Buddy-ordning

Coaching og sparring

Trin-for-trin guides og tonsvis af råd

 


Den fulde pris som du ikke skal betale:                                                                                                 17.498 kr.


 


DIN INVESTERING


 

Fuld pris 17.498 kr.

Din pris:

Betal i 3 rater á 1999 kr.

Eller betal det hele samlet for:

4999 kr.

ER DU KLAR TIL AT TILMELDE DIG, OG TAGE HÅND OM DIN EGEN SUNDHED?

NÅR DU KLIKKER PÅ TILMELDING, GÅR DU VIDERE TIL EN SIKKER OG TRYG BETALINGSFORM VIA SIMPLERO

JA, JEG ER SÅ KLAR

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER OVERVEJELSER, SÅ TJEK OM SVARET ER HER:

Kurset foregår online. Alle tidspunkter for webinarer får du via email. Webinarerne kan ses live, og de bliver optaget så du kan se dem på et andet tidspunkt, eller gense dem.

Alle webinarer bliver optaget, så hvis du bliver forhindret i at deltage, eller du blot ønsker at gense udsendelsen, så er dette muligt i dit helt eget tempo.

Der er ikke andre udgifter i forbindelse med forløbet. Du kan dog tilkøbe laboratorietests med rabat, hvis du ønsker – men det er helt valgfrit.

Tilmeldingen er bindende, og der er ikke refundering.

Kig først i dit spamfilter, og hvis ikke den er der og heller ikke i din indbakke maks. en time efter, du har tilmeldt og betalt, så skriv til mig på katrine@peak4ever.com

Kig først i dit spamfilter, og hvis ikke den er der og heller ikke i din indbakke maks. en time efter, du har tilmeldt og betalt, så skriv til mig på katrine@peak4ever.com