HORMONTESTs

Læs om tests

Balancerede hormoner = mere energi og bedre resultater

Dine hormoner er helt essentielle for, at du kan præstere og fungere optimalt. Derfor er det vigtigt at sikre sig, at de er i balance – og i dag går rigtig mange desværre rundt med hormonelle ubalancer, helt uden at vide det.

 

Uanset om du er mand eller kvinde, er en hormontest relevant for dig. Igennem de omfattende hormontests vi udbyder, kan vi få et indblik i din komplette hormonelle status. Dette vil give os en forståelse af dels hvordan din træning påvirker dine hormoner, men også hvordan dine hormoner påvirker din træning. Dette kan føre til smartere træningsbeslutninger, og kan hjælpe dig, hvis du føler dig træt, stresset, har søvnproblemer, humørsvingninger, er overvægtig og har svært ved at tabe dig.

Sammen med testen, får du en konsultation med os, hvor vi fortæller dig hvad testen viser om dit hormonsystem. Med en holistisk bedømmelse af dine resultater, giver vi dig personlige anbefalinger til kost, tilskud og livsstil, som kan rette op på DINE ubalancer. Vi vejleder dig i, hvordan du bedst muligt understøtter dit hormonelle system således, at du får det optimale ud af din træning og sundhed.

 

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, vil vi gerne snakke med dig inden.

Kontakt os derfor gerne ved at sende en besked herunder: