Fødevareintolerancer

Læs om tests

Kostens indflydelsen på din træning og præstation, er langt mere end blot mængden af makro- og mikronæringsstoffer

Fødevareintolerancer har indvirkning på din træning, mentale ydeevne og præstation. Dette skyldes, at de påvirker din evne til at restituere fra fysisk aktivitet samt adaptere til den træning du udfører.

 

Det er nemlig inflammation, som kontrollerer din evne til at adaptere til træning. Pro-inflammation udløser muskelnedbrydning hvorefter anti-inflammation sætter gang i restitutionen. Hemmeligheden ligger i den korrekte balance imellem disse to. Ved fødevareintolerancer udløses en immunreaktion så snart din krop udsættes for de pågældende fødevarer. Resultatet af denne kroniske inflammation i din krop, hæmmer de signaler, som efter træning er nødvendige for restitution, adaption og forbedret præstation.

Ønsker du at træne, restituere og konkurrere efter dit eget fulde potentiale, så kan vi hjælpe dig med at få foretaget en fødevareintolerancetest.

Resultaterne er enormt nemme at tyde selv, da de blot viser en oversigt over hvilke af de testede fødevarer (184 i alt) du tåler, og hvilke du ikke gør. Ønsker du at gennemgå resultaterne med os, og få hjælp til hvordan du kan tilrettelægge din kost udfra disse resultater, så er dette også muligt.

Har du spørgsmål, kan du kontakte os ved at skrive herunder: