ERNÆRINGSPROFIL

Læs om tests

Optimal energiproduktion = bedre adaptation, restitution og præstation

Vi er alle forskellige, og har dermed forskellige behov for vitaminer, mineraler, antioxidanter, aminosyrer, fedtsyrer mm. Er dine niveauer af disse essentielle næringstoffer ikke tilstrækkelige hæmmes bl.a. din energiproduktion, fedtforbrænding, kulhydratomsætning, neuromuskulær signalering samt dit immunsystem, hvilket altsammen kan forringe din træning og præstation.

 

Igennem en omfattende ernæringsprofil, får vi et indblik i din fedtforbrænding, kulhydratomsætning, energiproduktion, methylering (bl.a. kroppens evne til at tænde og slukke for forskellige gener), afgiftning af giftstoffer, oxidativ stress og antioxidanter (overbelastning af kroppen kan føre til oxidativ stress, og det øger bl.a. risikoen for inflammation og infektion), neurotransmittere (kemiske signalstoffer som bl.a. signalerer til muskelceller) og bakteriel overvækst i tarmene.

Når vi får rettet op på eventuelle ubalancer, bliver din krop bedre i stand til at adaptere, restituere og i sidste ende præstere.

Sammen med testen, får du en konsultation med os, hvor vi fortæller dig hvad testen viser om din ernæringsprofil og metabolske system. Med en holistisk bedømmelse af dine resultater, giver vi dig personlige anbefalinger til kost, tilskud og livsstil, som kan rette op på DINE ubalancer. Vi vejleder dig i, hvordan du bedst muligt understøtter din krop således, at du får det optimale ud af din træning og sundhed.

 

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, vil vi gerne snakke med dig inden.

Kontakt os derfor gerne ved at sende en besked herunder: